pt 1000x333

Alle trenger en personlig trener i blant!
En personlig trener kan du benytte uansett målsetning. Enten du er mosjonist eller idrettsutøver, ung, gammel, erfaren eller uerfaren - en personlig trener vil alltid kunne hjelpe deg! Leter du etter motivasjon, trenger du nye ideer, vil du komme et steg videre? Prøv en personlig trener!
En personlig trener sitter på solid kunnskap innen områder som blant styrketrening, kondisjonstrening, kosthold, opptrening etter skader, motivasjon, testing og  mye mer.
Et godt resultat er uansett avhengig av at din PT legger opp et morsomt, variert og inspirerende treningsopplegg for deg som du blir utfordret og pushet på med jevne mellomrom. En PT-timekan være alt fra styrke- og kondisjonstrening i sal til løpeturer ute i det fri. Og du vil bli overrasket! Innen kort tid vil fysiske prestasjoner du trodde var umulige kunne gjennomføres med største selvfølge.
Du velger selv hvor lenge du ønsker å benytte en personlig trener. Noen velger to avtaler  for å få en kick-start før de gir seg i kast på egen hånd, andre velger førti for å oppnå et bestemt mål. Og mange slutter aldri, rett og slett  fordi trening med personlig trener gir dem akkurat den motivasjonen de trenger.
Livstil og kosthold
I dagens samfunn er det et stadig større fokus på livskvalitet og sunn livsstil. Men hva er nå dette, og hvordan angår det deg?

Våre personlige trener på Ålgård Sport & Helsesenter:

Iren Fjeld:
Iren har jobbet med trening i over 25 år, alt fra gruppetimer til personlig trener. Hun brenner for at alle skal kunne trene eller finne en treningsform som du kan like uansett hvilket nivå du er på. Trening skal være gøy, men av og til skal det "svi" litt, for det er da resultatene kommer. Det er Iren sin oppgave at du skal gi det lille ekstra på trening.
Utdanning:
- Utallige kurs og workshopper innen gruppetimer av diversse typer.
- Yoga instruktør.
- Personlig trener ved Norges idrettshøgskole.

Mette Lone:
Mette har vært aktiv styrkeløfter siden 2008, og har før det løpt langdistanse.
All trening er bra trening! Styrke- og utholdenhet er en god kombinasjon.
Å ha det gøy og kose seg med treningen er viktig, da oppnår mann kontnuitet. Det føles godt å presse seg det lille ekstra som må til for å nå sine mål.
Mette sitt mål som din personlig trener er å gjøre treningen til en positiv, morsom og innholdsrik time.
Motto: Når det gjelder helse, er det viktig å tenke fremover. Og blir du gammel med en sterk og sunn kropp, når du langt!
Kurs:
- Aktivitetsleder kurs v/toppidrettsenteret.
- Treningskontaktkurs v/ Jæren Dps.

Tuva C.S. Stølen
Tuva er utdannet sykepleier, men har i tillegg jobbet med trening i over 20 år. Utdannet Personlig trener fra Norges idrettshøgskole, er sertifisert i diverse Les Mills grupetimer. Brenner for variasjon i trening, og mener at det er aktiviteten i hverdagen som teller.

Mer informasjon kommer om litt.

 

Robert Hjalmarson:

Mer informasjon kommer om litt
.

+